App Development dat is onze passie.

Voor App ontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen iOS and Android Apps. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw desktop applicaties. Onze specialisaties zijn: Objective C, Swift, .Net, Delphi en PHP.

App Development

U kunt bij ons terecht voor iOS, Android
en 
Html 5 app ontwikkeling. Wij ontwikkelen volgens de laatste standaarden, zowel qua design als techniek.

Engagement Apps

Een ludieke actie in gedachte? Wist u dat mobiel marketing sterk in opkomst is. Wellicht het overwegen waard een eigen actiematige App te ontwikkelen?

Tablet Apps

Ook voor Tablets ontwikkelen wij Apps die inspelen op uw behoefte van mobiel werken. Is uw buitendienst veel onderweg? Of wilt u gewoon meer flexibilteit door mobiel te kunnen werken? Onze oplossingen bieden hier uitkomst.

Smartwatch Apps

Nog niet iedereen is overtuigd van de Smartwatch Apps. Wij bij Strategic IT wel! Het is gewoon praktisch om je communicatie om je pols te hebben. Zeker als je mobiele telefoon even buiten bereik is.

App Design

Vreemdgenoeg wordt er nog onvoldoende tijd besteed aan het design van Apps. Benieuwd hoe wij uw idee en/of App een uiterlijk kunnen geven, dat is afgestemd op uw doelmarkt.

.

Desktop Applicaties

Het kunnen communiceren op een mobiel device is handig maar niet altijd efficiënt. Daarvoor ontwikkelen wij voor onze klanten desktop applicaties. Wij verzorgen tevens de hosting zodat u hier geen omkijken naar heeft.